Endo Plus Service

 
Főoldal > Márkáink

Az Endo Plus Service Kft. a kizárólagos forgalmazója és magyarországi szervize olyan, mozgásszervi rehabilitációban, fizioterápiában, sportorvoslásban kimagasló gyártói színvonalat képviselő gyártó cégeknek, mint:

 

(Svájc) - testen kívüli lökéshullám terápia (ESWT)

 

A testen kívüli lökéshullám terápia egy teljesen non-invazív (szövetek megbontását, sebészeti beavatkozást nem igénylő) terápiás beavatkozás, melynek során egy lökéshullámot előállító készlék segítségével különféle fájdalmat okozó ortopédiai, mozgásszervi (ízület, izomzat) problémákat tudnak az esetek jelentős részében sikerrel kezelni és gyógyítani.

 

A lökéshullám terápiáról, a kezelésekről, a felhasználási területekről, indikációkról és kontraindikációkról, a lökéshullám élettani hatásairól, gyógyító mechanizmusáról bővebb információt talál külön erre a célra létrehozott, weblapunkon.

 

 

 ITO. Co. Ltd. (Japán) - fizioterápia készülékeinek magyarországi forgalmazása

A japán ITO cég már lassan mintegy 100 éves múltra tekint vissza a fizioterápiás, otthoni terápiás készülékek kifejlesztésében, gyártásában és forgalmazásában. Professzionális, magas műszaki színvonalú termékek a sportorvoslás, fájdalom terápia, mozgásszervi rehabilitáció, reumatológia területén.

 

 

ELTECH K-Laser - fizioterápiás lézer készülékek magyarországi forgalmazása

Magas műszaki színvonalú, forradalmian új technológiájú fizioterápiás lézer készülélek gyártása, forgalmazása.

 

 

 

A fizioterápiás, mozgásszervi rehabilitációs, fájdalomterápiás készülékek forgalmazásán túlmenően cégünk a következő gyártók kizárólagos magyarországi forgalmazója:

 

(Németország) - sebészeti endoszkópia, laparoszkópos sebészet, nőgyógyászat

- (US) -  professzionális, medikai képalkotó monitorok 36 hónap cseregaranciával

- (Németország) - urológiai katéterek, uréter stentek, urológiai fogyóanyagok

- (Németország) - endoszkópos tartozékok, gasztroenterológia - bronchológia

 

- (Németország) - sebészeti endoszkópia, arthroszkópia, csontsebészet

 

 

 

Ezen túlmenően foglalkozunk különféle, prémium minőségű, használt - felújított orvosi készülékek, berendezések forgalmazásával is, melyekre 12 hónap garanciát biztosítunk - látogasson el erre szakosodott honlapunkra:

 

 

 

 

 

PAGE TOP